Hulp nodig bij RVO opgave?

Met ruim 40 jaar ervaring als agrarisch ondernemer in de bloembollen- en bolbloementeelt ken ik de kneepjes van het vak. Voor al uw gebruikelijke en minder gebruikelijke administratie, financiën en overige werkzaamheden kunt u een beroep doen op mijn kennis en vaardigheden.

 

Gecombineerde Opgave RVO (meitelling)

De Gecombineerde Opgave RVO (de vroegere meitelling), voor het doorgeven van gegevens voor de Landbouwtelling en de mestwetgeving aan de overheid is een klus waar ik u graag bij help. 

Informatieplicht Energiebesparing

Sinds enige jaren geldt naast de al bestaande energiebesparingsplicht ook een informatieplicht energiebesparing. Dit moet het energiegebruik en de CO2-uitstoot in Nederland verder reduceren.

Ik help u graag daarbij.

Bedrijfsscan kwekerij

Voorkom bedrijfsblindheid met een bedrijfsscan op de werkvloer. Want hoe goed je als ondernemer ook je best doet, uit eigen ervaring weet ik dat twee meer weten dan een. Doe daarom uw voordeel met de tips en praktijkadviezen die volgen uit een inventariserend gesprek en een rondgang over het bedrijf. Ik ben ook beschikbaar om samen te sparren of voor advies bij gerichte vragen.

Berekening mestruimte

Ook uw overige financiën en administratie kan ik u in ontzorgen. Taken zoals aanvraag omgevingsvergunning, financieringsaanvragen, berekening mestruimte enz. zijn bij mij in vertrouwde handen.

Bloembollen selectie veld en schuur & overige

Nog regelmatig steek ik  ook zelf de handen uit de mouwen. Zo word ik gevraagd voor ziekzoeken, het nalopen/selecteren van bloembollen op het veld, nakijkwerk op de uitzoekband, en diverse werkzaamheden in de bollenexport.

Ook ben ik correspondent van het scheidsgerecht van de KAVB en namens Interpolis / Achmea taxateur bloembollen. Voor Coöperatie De Groene Klaver coördineer ik de aanplant van Heggen en hagen in de streek.